Вработување во DelCo

Вработување во DelCo

Ве молиме испратете ја Вашата апликација (CV) на македонски и англиски јазик наvrabotuvanje@delco.com.mk со назнака “Cost Controller“ најдоцна до 15.12.2013 година

Eдинствената специјализирана компанија за достава во Македонија
 Има потреба од
COST CONTROLLER

Квалификации:

 

 • Минимум високо образование – Економски факултет
 • Најмалку 5 години работно искуство на иста или слична позиција
 • Долгогодишно работно искуство во областа на сметководство и управување со финансии
 • Солидно познавање на англиски јазик (пишување и зборување)
 • Напредно познавање на MS Office пакетот (Excel, Word, Power Point)
 • Солидни оргaнизациски и комуникациски вештини
 • Поседување високо ниво на доверливост и иницијативност
 • Способност за работа со кратки временски рокови

 

Опис на работни задачи:

 

 • Поддршка на менаџментот во менаџирањето со финансиите
 • Анализирање и проценка на реални трошоци за остварување на тековни проекти
 • Организирање на годишен буџет и изработка на оперативни буџет планови
 • Проценка на реални трошоци
 • Подготовка на редовни извештаи за рапортирање директно на Раководството
 • Сугестии за имплементација на нови решенија за унапредување на финансиските системи
 • Изготвување на извештаи за квалитет и прогнозирање на трошоци и профит за следен период
Ве молиме испратете ја Вашата апликација (CV) на македонски и англиски јазик на vrabotuvanje@delco.com.mk со назнака “Cost Controller“ најдоцна до 15.12.2013 година.

 

Да научиме е номинаран за најдобар сајт на годината во 6 категории! Гласајте тука!

 

Едуцирајте се со Еду Магазин, купувајте на попуст со Еду Картичка. Следете нѐ на нашата фан страна на Фејсбук!

Напомена:

 

 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!
 • Со испраќање на Вашата апликација се согласувате Вашите податоци да бидат задржени и користени од компанијата во рок од 6 (шест) месеци.

 

Share Button

Препорачани статии

Нов почеток за Андреја Пејиќ

Нов почеток за Андреја Пејиќ

Пред само неколку дена интернетот беше преплавен со интервјуа, артикли, шпекулации и најважно, илјадници пораки за Андреј, сега Андреја Пејиќ, сите цврсти и непоречни во својата одлука да ја поддржуваат една од најпознатите жени – модели во светот на трансродовите лицa

Да научиме за португалската кујна

Да научиме за португалската кујна

Португалската кујна претставува вистинско уживање во најразлични вкусови

Oвошјето и калориите

Oвошјето и калориите

Колку калории внесувате со овошјето?

Вработување во Макоил, Скопје

Вработување во Макоил, Скопје

Заинтересираните кандидати да достават CV на емаил: makoilsk@hotmail.com информации на телефон: 02/2400-424

Елена Лука е синоним за автентичен, авангарден и уметнички моден израз

Елена Лука е синоним за автентичен, авангарден и уметнички моден израз

Александра е млада и модерна девојка, дел од тимот на модната куќа Елена Лука. За нејзината работа во Елена Лука како и за модата во Македонија, прочитајте го интервјуто: